Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Zetwerk op maat
Home Zetwerk op maat

ZETWERK OP MAAT

Is u verteld dat uw plaatwerk van 100 mm dik niet te zetten is? Dat misverstand zetten wij graag recht. Bij Breman Bending kunnen we uw zetwerk namelijk wél aan. Als een van de weinige plaatwerksecialisten zetten we probleemloos tot 100 mm dik en 8700 mm lang.

Bij Breman Bending in Genemuiden beschikken we over een state-of-the-art machinepark, waarmee we zetwerk op maat leveren voor diverse sectoren. Aluminium zetwerk, rvs, staal; als het plat is en van metaal, dan kunnen wij het in de juiste vorm krijgen. Wat kunnen we voor u zetten, kanten, plooien of buigen? Plan een afspraak voor een verkennend gesprek!

Plan een afspraak in

 

Wat is zetten precies?

Als u een industrieprofessional bent dan weet u het waarschijnlijk al. Deze uitleg is dan ook voor de leek. Breman Bending levert dus zetwerk, zoals we zeiden. Zetten is specialistisch werk, waarbij een metalen plaat in een bepaalde vorm wordt gebogen. Nou hebben we hele sterke mensen aan het werk, maar het daadwerkelijke zetwerk wordt door speciale machines gedaan. Die hebben nog nét iets meer drukkracht dan onze mensen: tussen de 135 en 3000 ton. Het uiteindelijke product of halffabrikaat kan van alles zijn: nokken en windveren, sandwichpanelen, scheepsmasten (hierin zijn we de unieke specialist!), profielen, hoekstukken, noem maar op.

Zetwerk op maat

In principe is bij Breman Bending alle zetwerk op maat. We kunnen een divers scala aan plaatwerk zetten, zoals aluminium, staal, rvs en andere metalen. Alle hoeken zijn mogelijk en ook in een ronde vorm buigen is voor ons geen probleem. De klant geeft ons specificaties door als gewenste vorm, hoek of hoeken waarin het metaal gebogen moet worden, het soort plaatmateriaal, lengte en dikte enzovoorts. Dan gaan onze engineers aan de slag. Zij berekenen bijvoorbeeld hoeveel drukkracht er nodig is voor het zetwerk en welke machine daarvoor het meest geschikt is. Uw specificaties zetten ze om in een ontwerp en instructies voor de machine. Dan is het de beurt aan onze operators. Zij zorgen voor een vakkundige uitvoering van het zetwerk op maat

Voor wie verzorgt Breman Bending zoal zetwerk?

Wij zijn de schoenmaker die altijd bij z’n leest is gebleven. Al vanaf het moment dat we Breman Bending oprichtten, hebben we ons gefocust op het vergaren van een state-of-the-art machinepark. En natuurlijk de vakmensen die met deze machines om kunnen gaan. Zodoende kunnen wij zeer specialistisch zetwerk leveren, dat maar weinig bedrijven wereldwijd aankunnen. Hieraan hebben we een internationale klantenkring te danken van bedrijven in de offshore en scheepswerven, jachtbouwers, grondverzetbedrijven, constructiebedrijven en veel andere sectoren. Onze kracht ligt ook deels in de combinatie die we aanbieden van zetwerk met snijden, walsen en andere bewerkingen.

Neem contact op voor zetwerk op maat

Bent u op zoek naar een plaatwerkspecialist voor aluminium zetwerk, rvs zetwerk, het zetten van staal of andere metalen? Ons moderne machinepark en vergaande expertise staan tot uw beschikking. Het is aan u om de eerste stap te zetten: plan een afspraak voor een verkennend gesprek en uw zetwerk is al zo goed als geregeld. Breman Bending maakt het mogelijk!

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Walsen

Zetten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten