Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Walsen
Home Walsen
MET IMPONERENDE MACHINES EN MINITIEUS GEVOELSWERK

WALSEN WIJ BIJZONDERE PRODUCTEN VOOR OPDRACHTGEVERS

Walsen lijkt een kwestie van imposant geweld. Toch leidt dat alleen met het juiste gevoel tot een goed resultaat. De vakmensen van Breman Bending hebben dat gevoel.

In onze bedrijfshal beschikken we bovendien over een indrukwekkend machinepark. Dat vormt de perfecte combinatie met het vakmanschap van onze medewerkers. Onze grote Haeusler wals heeft geen moeite met zwarte plaatmaterialen tot 140 mm dik en 4000 mm breed. Ook aluminium en Hardox nemen we graag onder handen.

Ontdek ons bedrijf in vogelvlucht

MET VOLLE AANDACHT EN AMBACHTELIJK WERK

MAKEN WIJ HET ONMOGELIJKE WAAR VOOR OPDRACHTGEVERS

Breman Bending is de specialist van koud walsen en warm walsen. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelden we veel expertise waarmee we grenzen verleggen. Warm walsen is een methode om buizen met een combinatie van een kleine diameter en een grote wanddikte te walsen.

Breman Bending heeft veel ervaring met het walsen van buizen. Bij die techniek komt ons ambachtelijk vakmanschap volledig tot zijn recht. Wij beschikken in onze nieuwe productiehal over veel capaciteit en ruimte, waarmee we opdrachten snel kunnen uitvoeren. Ook als de combinatie met snijden, zetten en andere bewerkingen nodig is.

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Samenwerken

Zetten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten