Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Plaat walsen
Home Walsen Plaat walsen

PLAAT WALSEN

Voor het professioneel walsen van platen is meer nodig dan een imposante machine. Denk aan vakmensen, die de machines aanvoelen en met technische precisie dikke staalplaten tot buis weten te walsen. De capaciteit om ieder formaat plaat aan te kunnen van haast onbeperkte breedte en dikte.

Bij Breman Bending hebben we de imponerende machines en ervaren staff personeel in huis om al het plaat-walsen professioneel en nauwkeurig voor u te verzorgen. Aluminium, staal en ook Hardox walsen we tot de vorm die u nodig heeft. Breman Bending is uw industriepartner voor plaatbewerking, neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Plan een afspraak in

 

Plaatwalsen

Bij Breman Bending werken oersterke vakmensen, die platen van iedere omvang en dikte kunnen walsen. Dat doen zij vanuit jarenlange ervaring en met een beetje hulp van onze moderne walsmachines.

Op onze hoofdpagina over walsen kunt u in een filmpje zien hoe we een buis walsen uit een plaat van 190 mm dik, tot een diameter van 6 meter. Daarnaast walsen wij dagelijks rompen met een diameter van 1 tot 2 meter en wanddiktes van 5-50mm. In ons machinepark pronkt de indrukwekkende Haeusler wals, die moeiteloos staal-, aluminium- en Hardox-platen van grote omvang en dikte aankan. We zetten de Haeusler-wals graag aan het werk om u het plaatwalsen uit handen te nemen.

 

Ontwerp en planning

Wij walsen platen voor een breed scala aan bedrijven. Vaak is het plaatwerk onderdeel van een zeer nauwkeurig en omvangrijk proces. Wij werken dan ook nauwkeurig naar de specificaties van onze klanten. We kunnen ontwerpbestanden in de meestvoorkomende bestandsformaten inlezen. Ook staan we u graag bij in het ontwerpproces. Onze vakmensen en moderne machines zorgen dat het plaatwerk precies tot de vorm, dikte en diameter wordt gewalst die u nodig heeft. Als industriepartner overleggen we graag met u over de logistiek rondom onze samenwerking. Met de juiste planning zorgen we dat uw productieproces optimaal door kan draaien.

Waarom kiezen voor Breman Bending?

Onze naam is weliswaar nieuw maar kan u toch bekend voorkomen. Breman Bending is een samensmelting van Plaatwalserij Purmerend en onze walsactiviteiten van ons moederbedrijf Breman Machinery. Hiermee brengen we expertise en excellente machines samen in een gloednieuwe productiehal in Genemuiden. We verzorgen plaatbewerking, zoals het walsen van platen, voor industriepartners uit diverse sectoren. Niet alleen uw gewalste plaatwerk maar ook onze organisatie is plat, waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. Bovendien kunnen we korte levertijden garanderen. Wij zijn graag uw specialist op het gebied van koud walsen (‘standaard’ methode) en warm walsen. Dat laatste is een speciale methode waarmee we buizen walsen tot een kleine diameter en grote wanddikte.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij zijn uw one-stop-shop
  • Zetten tot 3 mm tot 120 mm dik en 8700 mm lang
  • Walsen tot 5 tot 400 mm dik
  • Snijden tot 18 meter en van 2 t/m 30 mm dik
  • Wij schakelen snel door onze platte organisatie


Plaatwalsen uitbesteden

We gebruiken graag onze nieuwe productiehal met veel capaciteit en ruimte om uw opdrachten vlot uit te voeren. U kunt met kleine en grote projecten bij ons terecht, of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een langdurige samenwerking. Staalplaat, aluminium of rvs, smal of breed, dik of dun; laat uw plaatbewerking maar over aan Breman Bending. Hoe kunnen we u met plaatwalsen van dienst zijn? Neem contact op voor een verkennend gesprek!

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Samenwerken

Zetten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten