Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Over ons
Home Over ons
MODERNE MACHINES COMBINEREN MET VAKMANSCHAP

DAT MAAKT ONS DE PLAATWERKSPECIALIST VAN NEDERLAND

Breman Bending combineert de modernste machines met vakmanschap. Dat maakt ons de plaatwerkspecialist van Nederland. Complexe projecten zijn ons dagelijks werk. Ook voor minder ingewikkelde opdrachten staan onze deuren altijd open.

Breman Bending heeft alle machines in huis voor (laser)snijden, zetten, walsen en aanvullende bewerkingen. Wij werken onder meer voor scheepswerven, constructiebedrijven, apparatenbouwers, waterbouwers, baggerbedrijven, composietenbedrijven en gevelbouwers.

Breman Bending is een laagdrempelig en servicegericht plaatwerkbedrijf. Achter onze nieuwe naam gaat een eeuw ervaring schuil. Vanaf juli 2021 bundelden wij namelijk de expertise en ervaring van Plaatwerk Purmerend en alle plaatwerkactiviteiten van Breman Machinery. Onze vakmensen beschikken in de nieuwe bedrijfshal in Genemuiden over een state of the art machinepark. Daarmee werken ze aan alles tussen eenvoudige spoedklussen en ingewikkelde projecten.

Bekijk hier ons laatste nieuws

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Walsen

Snijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • One-stop-shop
  • Aanvulling op de mogelijkheden die u zelf in huis hebt
  • Geen nee verkopen door extra mogelijkheden
  • Snel schakelen nodig door platte organisatie
  • Afspraken mogelijk m.b.t. aanhouden van voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen.

Plan een gesprek

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten