Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Lasersnijden metaal
Home Lasersnijden Lasersnijden metaal

LASERSNIJDEN METAAL

Heeft u regelmatig of eenmalig plaatwerk nodig, dat precies volgens uw specificaties wordt aangeleverd? Breman Bending is uw industriepartner voor het lasersnijden van metaal.

Met state-of-the-art machines, vakkundige operators en engineers en een grote productiecapaciteit kunnen wij iedere opdracht aan. We zetten, walsen en lasersnijden metaal op maat voor bouw- en constructiebedrijven tot vliegtuig- en scheepsbouwers. Binnenkort ook voor u?

Plan een afspraak in

 

Uw industriepartner

Bij Breman Bending doen we meer dan het uitvoeren van plaatbewerking. Wij werken met onze klanten samen. U streeft met uw onderneming naar topkwaliteit; metaal lasersnijden doen wij met uiterste precisie. U heeft een productiequotum te behalen; wij werken snel en efficiënt zodat uw plaatwerk op tijd is en uw productie nooit stil hoeft te liggen. We denken met u mee over ontwerpen, materiaalkeuze, logistiek en transport. Zo heeft u aan ons een industriepartner voor alle plaatbewerkingen, zoals het lasersnijden van metaal.

 

Wat voor metaal kunnen wij lasersnijden?

Elk soort metaal heeft zo z’n eigenschappen als hardheid, smeltpunt en buigbaarheid. Onze machines, die voorzien zijn van een zeer krachtige laser, snijden door alle metaal als een mes door de boter. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van alle in uw sector gangbare soorten metaal. Aluminium lasersnijden we met het grootste gemak. Roestvrij staal lasersnijden doen we met hetzelfde gemak, net als sendzimir, messing, cortenstaal en nog vele andere metaalsoorten.

Wat lasersnijden wij zoal?

Wij lasersnijden metalen plaatmateriaal van zo’n beetje alle mogelijke afmetingen en diktes tot 30 mm. Op onze reusachtige lasersnijmachine passen platen van maar liefst 18 bij 3,5 meter. Dit maakt het mogelijk om uw producten en halffabrikaten uit één stuk te snijden, zonder lasnaden. Tel daarbij op dat we metaal lasersnijden op een tiende van een millimeter nauwkeurig. Ziet u het resultaat al voor zich? Dat ziet er goed uit!

Zoals vermeld op onze homepage kunnen we de volgende formaten en diktes aan:

  • Zetten tot 120 mm dik en 8700 mm lang;
  • Walsen tot 400 mm dik;
  • Snijden tot 18 meter lang en 30 mm dik.

 

Van logo’s tot speciale trappen

Geen project is ons te groot, maar ‘te klein’ komt ook niet voor in ons vocabulaire. Onze vakmensen en lasersnijmachines zijn op alles voorbereid. Plaatwerk voor boten,  vliegtuigen, gevels, yellow goods en waterkeringen; bijzondere vormen voor reclamemakers en kunstprojecten; exclusieve trappen tot 18 meter lang uit één stuk tot logo’s en belettering; we lasersnijden metaal met de grootste precisie, ongeacht de vorm en afmetingen.

 

Metaal lasersnijden?

We zeggen het gewoon: Breman Bending is dé plaatwerkspecialist van Nederland. Met ons unieke en uitgebreide machinepark gaan we iedere uitdaging aan, van het eenvoudig rechttoe-rechtaan lasersnijden van metaal tot zeer complexe opdrachten met meerdere bewerkingen. Industriepartners van over de hele wereld vertrouwen op onze expertise, precisie, snelheid en productiecapaciteit. U ook? We spreken u graag! Plan een afspraak

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Zetten

Snijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten