Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Zetten
Home Zetten
MET EEN MODERN MACHINEPARK EN VAKMANSCHAP

ZIJN WE EEN BETROUWBARE PARTNER

Breman Bending ‘zet’ graag records neer. Als een van de weinige plaatwerkspecialisten zetten wij zonder problemen diktes tot 100 mm en lengtes van 8700 mm. Dat maakt ons tot een betrouwbare partner voor bedrijven in de offshore, scheepswerven, jachtbouwers, grondverzetbedrijven, constructiebedrijven en veel andere sectoren.

Zetten, kanten, plooien of buigen zijn allemaal synoniemen voor dezelfde bewerking: vervormen van een plaat. Breman Bending beschikt over de machines en vakkennis voor het maken van alle denkbare profielen tot conussen aan toe. Onze kleinste zetbank heeft een perskracht van 135 ton met een lengte van 4 meter. Dé krachtpatser in onze moderne productiehal is een machine met een perskracht van 3000 ton. Daarmee zetten we tot 120 mm. Over records gesproken…

Ontdek ons bedrijf in vogelvlucht

MET ONZE ERVARING, EXPERTISE EN INNOVATIEVE MACHINES

MAKEN WIJ HET ONDERSCHEID VOOR OPDRACHTGEVERS

Breman Bending zoekt altijd het onderscheid op. Ook bij zetten maken wij het verschil met precisie en nauwkeurigheid. Uit onze productiehal in Genemuiden komen producten en materialen die bijna niemand kan maken. Breman Bending heeft niet voor niets een grote diversiteit aan (internationale) opdrachtgevers.

Goed voorbeeld van ons onderscheidende vakwerk zijn scheepsmasten. Voor de productie daarvan is precisiezetwerk nodig. Precies waar onze kracht ligt. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij voor opdrachtgevers het onmogelijke mogelijk. Onze vakmensen halen met hun inzicht, gevoel voor materiaal, expertise en nauwkeurigheid het optimale uit ons moderne machinepark.

Breman Bending is specialist in het zetten van staal, RVS, duplex, hard metaal, Hardox, koper en aluminium. Ons sterke punt is de combinatie met snijden, walsen en andere bewerkingen. Wij voeren alle werkzaamheden in onze eigen productiehal uit. Dankzij die korte lijnen kunnen we alle opdrachten aan. Ook bij een spoedklus staan we graag voor u klaar.

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Snijden

Walsen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Doordat wij nu alles in eigen huis hebben zijn er veel voordelen:

  • Alles op 1 locatie
  • Lagere kosten
  • Kortere doorlooptijd
  • Minder transportkosten

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten