Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Lasersnijden
Home Lasersnijden

LASERSNIJDEN

Zoekt u een industriepartner voor het lasersnijden van metaal? Dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met Breman Bending. Met een modern machinepark en de nieuwste technologie verzorgen we alle lasersnijwerk voor u. Zo beschikken we over een lasersnijmachine van maar liefst 18 bij 3,5 meter. Hiermee lasersnijden we staal tot wel 30 mm dik.

Ook voor het lasersnijden van rvs, aluminium en andere metalen kunt u bij ons terecht. Hoe groot of klein, dik of dun het materiaal ook is, we lasersnijden het met de grootste precisie. Naam contact op om de mogelijkheden te bespreken of lees eerst meer.

Plan een afspraak in

 

Modern machinepark

Bij Breman Bending werken mens en machine samen aan zowel kleine als grote opdrachten. Voor alle soorten lasersnijwerk hebben we wel een oplossing in huis. Met ons paradepaard van 18 bij 3,5 meter kunnen we zeer grote producten uit één stuk maken, waar normaal gesproken laswerk aan te pas zou komen. Dit zorgt voor een mooier en strakker resultaat. Deze machine behoort tot ons hypermoderne machinepark waarmee we alle plaatmateriaal van o.a. staal, aluminium en rvs kunnen bewerken. Buigen, walsen, lasersnijden of zetten; we hebben alle techniek en de vakmensen in huis om plaatmateriaal te bewerken tot de vorm die u nodig heeft.

Lasersnijden: hoe gaat dat in z’n werk?

De naam van de techniek zegt het al: lasersnijden is het snijden van materialen met behulp van een laserstraal. Deze laserstraal is zo sterk geconcentreerd dat het moeiteloos door het sterkste en dikste metaal snijdt. Dit gebeurt op een fractie van een millimeter nauwkeurig. Door de zeer smalle straal treedt er bij het lasersnijden nauwelijks materiaalverlies op. Onze lasersnijmachines zijn ‘computergestuurd’, waardoor we precies uw specificaties kunnen aanhouden. Van rechte snedes tot zeer complexe vormen; onze engineers, operators en machines kunnen het aan. Uw ontwerpen, uw creativiteit laten we tot leven komen in tot in de puntjes verzorgde producten, halffabrikaten en onderdelen.

Wat lasersnijden wij zoal?

We zetten onze lasersnijmachines in voor zowel kleine als grote opdrachten. Opdrachtgevers in diverse branches van over de hele wereld weten ons inmiddels te vinden. We lasersnijden aluminium plaatwerk, rvs, staal en andere metalen voor o.a. constructiebedrijven, jachtbouwers, scheepswerven, de yellow goods branche en waterbouwers. Met onze onderscheidende lasersnijmachines hebben we al vele bijzondere projecten gerealiseerd. Zo rollen er bijvoorbeeld wenteltrappen tot 18 meter, reclameborden, logo’s en belettering uit onze productiehal. 

 

Wat kunnen we voor u lasersnijden?

Vanaf nu denkt u bij ‘lasersnijden’ aan Breman Bending. Dat hopen we tenminste, want we gaan graag voor u aan de slag. We zijn flexibel en slagvaardig en staan open voor kleine en grote opdrachten, eenmalig lasersnijwerk en langlopende samenwerkingen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en we bellen u spoedig om de mogelijkheden met u door te nemen. Wat kunnen we voor u lasersnijden? We bespreken het graag!

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Samenwerken

Walsen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten