Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Snijden
Home Snijden
MET DE NIEUWSTE MACHINES EN TECHNOLOGIE

KUNNEN WIJ AL UW LASERSNIJWERK MOGELIJK MAKEN

Voor als het groot(s) en toch uiterst precies moet. Onze vakmensen beschikken over het meest moderne en onderscheidende machinepark van Nederland. Prachtig paradepaard is een lasersnijmachine met een tafel van 18 bij 3,5 meter. Daarmee snijden we moeiteloos staal tot diktes van 30 mm. Ook voor RVS, aluminium en andere metalen heeft Breman Bending de oplossing in huis.

Ondanks die indrukwekkende afmetingen blijven we uiterst nauwkeurig werk afleveren. Het snijden van laskanten met de lasersnijmachine voegt een extra dimensie toe. Breman Bending is bovendien de specialist in zetten, walsen en aanvullende bewerkingen. Omdat we beschikken over veel capaciteit, ruimte en expertise zijn we flexibel en slagvaardig.

Ontdek ons bedrijf in vogelvlucht

SNIJDEN

VAN DUN TOT DIK PLAATMATERIAAL

Veel sectoren maken gebruik van het ultramoderne machinepark van Breman Bending. Onze lasersnijmachines zetten we met uiterste precisie aan het werk voor kleine en grote opdrachten. Jachtbouwers, scheepswerven, de yellow goods branche, constructiebedrijven en waterbouwers kiezen graag voor het betrouwbare vakmanschap van Breman Bending.

Met onze lasersnijmachines maken we verrassende ideeën van creatieve ontwikkelaars mogelijk. Breman Bending snijdt bijzondere vormen voor gevelbouwers en reclamebureaus. Onze vakmensen maken met de lasersnijmachines bijvoorbeeld reclameborden, logo’s en belettering. Ook exclusieve trappen (tot 18 meter lang) komen uit onze productiehal. Benieuwd of de meest onderscheidende lasersnijmachine van Nederland ook voor uw product de oplossing kan zijn? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Van de kleinste details tot design trappen lasersnijden

Samen maken we het mogelijk

Zetten

Samenwerken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Doordat wij nu alles in eigen huis hebben zijn er veel voordelen:

  • Door 18m lengte > lasnaden besparen
  • Door product uit één stuk te maken ziet het er beter uit
  • Door het snijden van een één/tiende nauwkeurig, bespaart u veel tijd tijdens het assembleren van het snijwerk
  • Door de nauwkeurigheid bespaart u machinewerk

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten