Mede mogelijk gemaakt door

Breman Bending

Plaatwerk
Home Plaatwerk

PLAATWERK

Plaatbewerking is een vak apart. Er is veel specialistische kennis voor nodig, evenals de juiste machines en technologie. Daarom kiezen veel producenten ervoor om hun plaatbewerking uit te besteden aan een vakspecialistisch bedrijf.

Breman Bending heeft alles in huis om uw plaatbewerking professioneel en vlot te verzorgen. Wij walsen, zetten en lasersnijden voor klanten in alle sectoren, van de bouw tot scheep- en luchtvaart en alles daartussen. Dat doen we met uiterste precisie en nauwkeurigheid. Meer weten? Neem contact op of lees eerst verder.

Plan een afspraak in

 

Wie is Breman Bending?

Breman Bending is ontstaan vanuit de kracht van samenwerking. Breman Machinery had de machines en Plaatwerk Purmerend had de ervaring. In juli 2021 hebben we beide bedrijven laten samensmelten tot dé plaatwerkspecialist van Nederland: Breman Bending.

Deze combinatie van moderne machines en vakmanschap blijkt een gouden combinatie, want telkens weer weten onze vakmensen iedere klus met de grootste nauwkeurigheid uit te voeren. Zodoende kunt u met al uw  van eenvoudige eenmalige klussen tot langdurige samenwerkingen op grootschalige projecten.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij zijn uw one-stop-shop
  • Zetten tot 3 mm tot 120 mm dik en 8700 mm lang
  • Walsen tot 5 tot 400 mm dik
  • Snijden tot 18 meter en van 2 t/m 30 mm dik
  • Wij schakelen snel door onze platte organisatie

Modern machinepark

Heeft u er wel eens aan gedacht om zelf machines voor plaatbewerking aan te schaffen? Besef dan dat u er met de machines alleen nog niet bent. U heeft de juiste software en hardware nodig om de machines mee aan te sturen. U heeft vakmensen nodig die uw specificaties kunnen vertalen in een productieklaar ontwerp. Ook heeft u ervaren operators nodig die het lasersnijden, zetten en walsen van plaatwerk in goede banen kunnen leiden. Bij Breman Bending hebben we alles onder één dak om uw plaatbewerking professioneel en nauwkeurig uit te voeren: een gloednieuwe hal met een modern machinepark, vooruitstrevende technologie en al even vooruitstrevende specialisten.

 

Voor wie wij plaatwerk verzorgen

Iedere dag opnieuw combineren we moderne machines met vakmanschap in plaatbewerking. Heeft u een partner nodig die uw aluminium, RVS of metaal plaatwerk kan bewerken tot wat voor constructie dan ook, dan zijn wij uw specialist. Wij verzorgen plaatbewerking van metaal voor uiteenlopende bedrijven, van scheepswerven, composietbouwers en baggerbedrijven tot apparatenbouwers, gevelbouwers en waterbouwers. We leveren plaatwerk op maat en houden van de uitdaging van complexe projecten. Ook minder ingewikkelde projecten pakken we met grote bevlogenheid aan. 

 

Uw plaatwerk uitbesteden

Bij Breman Bending hebben we alle facetten van plaatbewerking op één locatie. Hierdoor profiteert u van een kortere doorlooptijd en een kortere transportketen. Dit levert zowel meer snelheid als lagere kosten op voor onze klanten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van plaatbewerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of het nu om kleine of grootschalige projecten gaat, Breman Bending is uw plaatwerkspecialist!

Van de kleinste details tot mega grote scheepsschroeven

Samen maken we het mogelijk

Snijden

Zetten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Delingen besparen door het walsen tot een lengte van 4000mm
  • Warm walsen van kleine diameters in combinatie met een grote wanddikte
  • Snijden, walsen, lassen tot aan het bewerken en conserveren van rompen in eigen huis
  • Hoge nauwkeurigheid (Extreme Precision)

Neem contact op

ONZE MENSEN VERSTAAN HUN VAK

ZE HALEN HET BESTE UIT ONS MACHINEPARK

Bij Breman Bending werken mensen die hun vak verstaan. Met hun ervaring en expertise halen ze het beste uit ons machinepark. Daarmee komen ze met oplossingen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Plaatwerkspecialist Breman Bending voert alle bewerkingen in eigen huis uit. In onze nieuwe hal in Genemuiden schakelen we snel en werken we efficiënt. We beschikken over de capaciteit voor spoedklussen, maar gaan altijd voor langdurige relaties. Bekijk hier een aantal projecten waaraan we onlangs hebben gewerkt.

Recente projecten